Dræning af dine marker udføres med 40 års erfaring

Med over 40 års erfaring i dræning af marker kan du med hjælp fra Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS få drænet din mark for vand i Vordingborg, Næstved, Præstø og omegn.

Vi hjælper desuden med at finde en løsning, så du som kunde kan undgå, at problemet opstår igen. Der findes ikke to ens dræningsprojekter, og derfor skal der også professionelle kræfter til, hvis problemet skal kommes til livs på netop din mark. Det kan vi gøre for dig.

Specialist i dræning af kældre og marker

Vi hjælper også, hvis du oplever, at kælderen tit bliver oversvømmet eller bliver fugtig. Ud over dræning af marker tilbyder vi også omfangsdræn omkring huse, hvilket hjælper til, at kældre ikke bliver fugtige. Dette kaldes fugtsikring og kan spare mange husejere for en del bekymringer.

Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med at finde rundt i de mange muligheder, der er, når det kommer til dræning både af marker og kældre. Vi finder altid den mest optimale løsning, når vandet skal væk. Vores kunder får altid den løsning, som passer bedst til netop deres dræningsprojekt.

Kontakt os allerede i dag og hør mere

Vi kan hjælpe dig med dine dræningsproblemer hurtigst muligt. Du skal blot kontakte os på telefon 30 22 04 70 og høre, hvilke muligheder der er for netop dig.

Vores ekspertise inden for dræning skal komme vores kunder til gode, og det gøres nemt ved, at du kontakter os og forklarer, hvad netop dit dræningsprojekt går ud på, eller hvilke problemer du har med fugt i kælderen eller vand på marken.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS

CVR: 39377586​

Adresseinformation

Bultevej 7

4700 Næstved

Kontaktinformation