​Kloakering i alle afskygninger

Når du skal have ny kloak, eller hvis der er brud på dine gamle afløb, som enten stopper toilettet til, eller på anden måde gør hverdagen besværlig, så skal du have kigget på din kloak. Det kan Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS hjælpe dig med. Vi klarer mange former for kloakering i Næstved og omegn.

Vi har erfaring med kloakering og kan hjælpe i alle områder, både på landet, i sommerhusområder og i villakvarterer. Når man skal have lavet kloakering, skal der autoriseret kloakmester til, og her kan vi hjælpe dig.

Vi udfører kloakering ved alle former for bebyggelse

Vi har erfaring på området. Vi kan hjælpe dig med at ordne din kloak, og samtidig bliver kloakeringen lavet ordenligt fra start til slut. Når du vælger os som din kloakmester til kloakering, så er vi altid selv med på pladsen, og står for arbejdet.

Vi finder altid en løsning, som passer til dine behov, og det gælder både ved renovering og ved nye kloaker. Vi forlader altid arbejdet i pæn og ordentlig stand, hvor du som kunde er tilfreds.

Kontakt os når du skal have lavet kloakering

Vi sørger altid for at lave den lovpligtige dokumentation og de lovmæssige tegninger til kommunen, så vores kunder ikke skal tænke på det. Vores erfaring kommer derved vores kunder til gode. 

Skal du have hjælp til kloakering, så kontakt os på telefon 30 22 04 70 og vi vil vende tilbage med et tilbud eller overslag på, hvordan vi hjælper dig bedst muligt. Vi kan også hjælpe dig med bl.a. støbning og dræning.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS

CVR: 39377586​

Adresseinformation

Bultevej 7

4700 Næstved

Kontaktinformation