​Støbning af fundament til dit drømmehus

Når man vil bygge sit eget hus fra bunden og ønsker et godt fundament, som kan holde på det nye hus, så er støbning af fundament under drømmehuset en nødvendighed. Sådan holder huset bedst, og du sikrer, at dit drømmehus ikke sætter sig.


Hos Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS kan vi hjælpe med at få den perfekte støbning under dit hus, og det gælder, hvad end det drejer sig om et nyt parcelhus, tilbygning til et allerede opført hus eller andre fundamenter på din grund. Vi arbejder typisk for kunder i områderne omkring Præstø, Vordingborg og Næstved. 


Vi klarer alle opgaver inden for området

Hos Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS tilbyder vi ikke blot støbning af fundament, men kan også være behjælpelig, hvis du skal have kloakeret på din grund, eller drænet for vand, inden du påbegynder arbejdet med fundamentet.


Vi har over 40 års erfaring på området, og vi har derfor en del erfaring og ekspertise at trække på, når der skal udføres støbning, dræning og kloakering. 


Kontakt os når du har behov for støbning af fundament

Hvis du ønsker professionel hjælp, når det kommer til støbning af dit nye parcelhus, kan du altid kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med den bedste løsning. Du skal blot ringe til os på telefon 30 22 04 70, og så giver vi et tilbud/overslag på, hvordan din fremtidige støbning bliver under dit nye byggeri.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS

CVR: 39377586​

Adresseinformation

Bultevej 7

4700 Næstved

Kontaktinformation