​Anlægsarbejde for private og erhverv

Hvis du vil have anlægsarbejde udført professionelt, og bor i Næstved eller omegn, så er vi hos Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS et godt valg. Her får du erfaring og ekspertise af høj kvalitet, hvor vi har været i branchen i mange år. Derfor kan vi hjælpe med det meste anlægsarbejde og andet, som vedkommer haven og andre udendørsarealer, der hører til din grund.

Vi arbejder både for erhvervskunder og private, som gerne vil have anlagt for eksempel parkeringspladser, jordvarmeslanger eller har brug for en rendegraver til flytning af jord.

Muligheder med anlægsarbejde

Når du vælger os til anlægsarbejde, kan vi tilbyde flere muligheder. Det gælder blandt andet:

  • Parkeringspladser
  • Vejkasse
  • Nedgravning af jordvarmeslanger
  • Genslyngning af å og vandløb
  • Naturgenopretning
  • Rendegraver eller minigraver til flytning af jord i haven

Med vores mange års erfaring kan vi altid være behjælpelig ved anlægsarbejde. Intet job er for stort eller for lille for os. Hvis du skal bruge professionelt arbejdskraft ved anlægsarbejde, så er vi de rette at kontakte. Vores maskiner kan flytte det meste jord rundt i haven, og derfor kan vi sammen udrette flotte resultater med anlægningsarbejde.

Kontakt os angående anlægsarbejde i dag

Hvis du vil benytte os, når der skal laves anlægsarbejde, så kontakt os allerede i dag. Du skal blot ringe på telefon 30 22 04 70, og så kan vi aftale nærmere, hvordan vi bedst muligt hjælper dig videre med dit projekt.

Med vores mange forskellige udbud kan vi hjælpe med flere forskellige løsninger, således at du kommer hurtigst muligt videre med dit byggeprojekt eller haveprojekt, og får et kvalitetsbevidst produkt ud i sidste ende.​

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS

CVR: 39377586​

Adresseinformation

Bultevej 7

4700 Næstved

Kontaktinformation