Belægning i alle afskygninger udføres​

Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS har mange facetter. Vi kan nemlig vælge mellem mange muligheder, når der skal bruges erfarende arbejder til de udendørsarealer, som befinder sig på din grund. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, når du behøver kvalificeret arbejdskraft til dræning, kloakering, belægning og meget andet i områderne omkring Næstved, Vordingborg og Præstø.


Når det kommer til belægning, kan vi være behjælpelige ved både større og mindre opgaver. Vi har mange års erfaring i branchen, og har derfor kompetencerne og ekspertisen i orden.


Hjælp til belægning? Vi er de rette

Belægningsarbejde kan være mange ting, og derfor kan mange års erfaring på området være en god ide, når der eksempelvis skal lægges ny indkørsel, terrasse eller gangstier i haven. Et professionelt udført arbejde kan ses, og det er klart en god investering ved belægning i haven.


Vi kan klare alle former for belægningsarbejde. Desuden kan vi også tilbyde vores kunder at være behjælpelige, når der skal rulles en ny græsplæne ud. Med vores mange års erfaring kan vi tilbyde en bred palet af muligheder, når det kommer til belægning i indkørsler eller haver.


Kontakt os hvis du skal have lagt en ny belægning

Du kan altid kontakte os på telefon 30 22 04 70 og høre mere om, hvordan vi hjælper dig med belægning. Dit belægningsprojekt er vigtig for os, og derfor giver vi altid et bud på, hvordan din opgave bliver udført mest optimalt.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS

CVR: 39377586​

Adresseinformation

Bultevej 7

4700 Næstved

Kontaktinformation